Reservdelar

Har du tappat din mobil i golvet eller råkat slita ur den för hårt ur laddaren eller på annat sätt tillfogat din käraste ägodel skada? Nu behöver det inte bli en så otroligt dyr historia. Sedan smartphones erövrade telefonmarknaden har affärerna för mobilverkstäder skjutit i höjden. De stora och ganska ömtåliga skärmarna får lätt sprickor och går sönder. Eftersom det är dyrt att köpa en ny telefon är det många som därför väljer att reparera sina trasiga telefoner och det är inte alltid helt lätt att hitta reservdelar och veta hur man ska göra.

För den händige kan man däremot spara ganska mycket pengar nuförtiden. Det är på inget sätt omöjligt eller ens speciellt avancerat att byta ut delar i sin telefon som gått sönder. Det enda som behövs är rätt verktyg, rätt reservdel, en gnutta mod och gärna någon form av ritning.

Om din skärm, eller något annat, slutat fungera på telefonen och du är beredd att lämna in den på service eller börjat titta på en ny så kan vi rekommendera att första titta på mytrendyphone.se och se om den reservdel du behöver finns där. Reservdelarna är ganska billiga och leveransen ska vara snabb. Prova att göra jobbet själv. Misslyckas du så kan du lämna in telefonen på service efteråt. Visst blir det lite dyrare då om du köpt en reservdel men ändå måste lämna in den på service men om du lyckas att laga den själv så har du å andra sidan sparat en avsevärd summa pengar.

Mytrendphone verkar ha reservdelar till alla stora och populära mobilmärken som säljs i Sverige så det bör inte vara allt för problematiskt att faktiskt hitta den reservdel du söker. Om man söker lite på internet så kan man även hitta bra guider för hur man byter ut nästan alla delar i alla populära modeller. Många har även spelat in youtubeklipp på hur man plockar isär, byter ut och sedan skruvar ihop mobiltelefonen igen. Det finns alltså gått om hjälp att få och ont om anledningar att faktiskt inte prova själv.